+31(0)36 540 07 08

VACATURE: Commercieel & Administratief medewerker (binnendienst)

OVER ONS: Horizon Wines levert wijn aan de groothandel en onze partner Ovino aan de horeca. Ons team bestaat uit enthousiaste wijnliefhebbers die de klant graag laten kennismaken met een breed assortiment kwaliteitswijnen van over de hele wereld. Wij verrassen ze graag met authentieke wijnen, van wijnmakers met gevoel voor terroir en een uitgesproken visie op het ambacht van wijnmaken. Persoonlijk contact is bij ons van cruciaal belang. Wij bouwen constant aan een goede relatie met onze klanten.

OVER ONS ASSORTIMENT: Ons assortiment bestaat uit een mooie collectie van wereldse wijnen. Bekende merken zoals Niepoort, Barbeito, Rey Fernando de Castilla, Hess Family Estates, Glen Carlou, Mullineux, Valserrano, Mauro Molino en Champagne Jacquesson. Maar ook kleinere wijnhuizen bieden wij een podium. Een fors deel van onze wijnen wordt biologisch of zelfs biodynamisch geproduceerd. Kwaliteit en smaak staan altijd voorop en duurzaam werken met aandacht voor bodem en natuur vinden wij van groter belang dan de juiste stempel.

WIE ZOEKEN WIJ?: ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Commercieel en Administratief medewerker (binnendienst) die werkzaam is voor Horizon Wines, Ovino én ons franchiseconcept &WINE. In deze functie ondersteun je je collega’s van het Sales Team en ben je ons directe aanspreekpunt voor dagelijkse werkzaamheden op het gebied van marketing en administratie. Je houdt van aanpakken en organiseren en bent commercieel, klantgericht en werkt gestructureerd en nauwkeurig.

De taken zijn zeer divers:

  • Dagelijkse orderverwerking en het telefonisch te woord staan van onze klanten
  • Administratieve verwerking van (inkoop) facturen, draaien van rapportages, crediteuren- en debiteurenbeheer en bijhouden van budgetten
  • Overige (periodieke) administratieve taken
  • Assisteren bij organisatie van wijnproeverijen
  • Organisatie van sales bezoeken producenten
  • Up to date houden van sociale media en websites
  • Schrijven van mailingen
  • Versturen van monsterflessen aan de pers

WAT BIEDEN WIJ?: wij bieden een baan voor 24 uur (dagen in overleg) met uitbreiding naar 32 uur. Een bijpassend salaris en een aantrekkelijke personeelskorting. Daarnaast is er een geweldig assortiment met topmerken om mee te kunnen werken en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent beschikbaar per 1 september.

EN NU? Als jij denkt dat je goed bij ons past en je herkent jezelf in veel van wat hier boven geschreven staat, aarzel dan niet! Stuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar ons! –> MAILEN

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

2019-07-23T09:57:46+00:0023 Jul, 19|