Horizon Wines is sinds september ’19 officieel distributeur van Bodega43. Zij maken fantastische wijnkoelkasten met een tijdloos design, energiezuinig én stil. Voor uitgebreide informatie neemt u contact met ons op!

BODEGA43 heeft 4 modellen van het type wijnklimaatkast. De kleinste, de B4324, is een compact model wijnklimaatkast, geschikt tot 24 flessen en ideaal als wijnserveerkast waar je wijnen bewaart op de juiste temperatuur om ze direct te kunnen serveren. Het grootste model, de B43180, is geschikt om tot 180 flessen op te slaan. Vanwege de grote capaciteit is dit model voor thuisgebruik het ideale model om wijnen vele jaren te bewaren en onder ideale omstandigheden te laten rijpen. Voor horecagebruik is de B43180 de ideale wijnserveerkast vanwege de grote capaciteit..

Alle BODEGA43 wijnklimaatkasten zijn uitgerust met 2 temperatuurzones. Ook dat maakt een BODEGA43 multifunctioneel. Gebruik je je wijnklimaatkast als wijnserveerkast, dan gebruik je één temperatuurzone voor witte wijn op een temperatuur rond de 12 – 14 graden en de andere temperatuurzone voor rode wijn, rond de 16 – 18 graden. Wil je je BODEGA43 gebruiken als wijnbewaarkast om wijnen lange tijd te laten rijpen, dan kan je beide temperatuurzones instellen op 10 – 12 graden. Hoe lager de temperatuur, hoe langzamer de wijn rijpt en de te beter de wijn zich ontwikkelt.